top of page
Butterfly

Tjele kursus:
"Kvinde kend din kurs"

3 dages kursusophold d. 13.-15. september 2024 

Kvinde kend din kurs
TEMA: MIT KÆRLIGHEDSLIV - Opfølgningskursus


Du/I indlogeres på eget værelse på dejlige Tjele-Søvang. Udover kurset skal vi spise god mad sammen - og der er rig mulighed for gåture i de smukke omgivelser. Læs mere nedenfor.

Butterfly on a Flower

Om kurset
 
Et kvindeliv er fyldt med mange overgange: Biologiske, kulturelle og sociale. Et liv der folder sig ud med forventninger og forviklinger om den store kærlighed, detperfekte job, den lykkelige familie med krav til kvalitet i familieliv,  karriere, fritidsliv og netværk. At finde fodfæste i livets foranderlighed er et eksistensvilkår. Men trods de gode intentioner snubler mange kvinder undervejs og udvikler usunde mønstre, med udvikling af afhængighed eller medafhængighed.

Trods de gode intentioner, ressourcer og færdigheder vi har med os, ender en del af os med at blive KVINDER DER ELSKER FOR MEGET OG MISTER OS SELV UNDERVEJS.

Vi havner i usunde blindgyder, hvor alkohol, medicin, mad, mænd, stress og pleaserrollen bliver løsningen og skaber nye problemer. Hvordan kan vi bryde disse mønstre og bruge vores feminine energi konstruktivt, så vi fastholder livsgnisten, selvkærligheden og vores udviklingsmuligheder.
Er du en mester i at bremse dig selv i at forfølge dine mål og drømme, hvor du bliver usikker på kærlighed, karriere, retning og muligheder. Og har du en tendens til at side fast i gamle mønstre?

Lad os sammen gå på opdagelse i dine mønstre, de gamle selvbilleder og kærlighedssår. Gå sammen med andre kvinder på opdagelse i, hvordan fortiden som et gammelt spøgelse blander sig i nutiden og begrænser din livsudfoldelse. Bliv en mester i at få skilt fortid og nutid, så du tager stilling til, hvad der skal afvikles og udvikles.

På dette opfølgningskursus sætter vi fokus på dit KÆRLIGHEDSLIV. Vi fokuserer på, hvad du har lært undervejs og de udfordringer du aktuelt oplever i dit kærlighedsliv. Uanset om du er i et fast parforhold, er single eller længtes efter en kæreste – Giv dit kærligedsliv et boost...


Dato: 13-15. september 2024: Indtjek fra fredag kl. 15 – udtjek kl. 15.00.

Sted: Tjele Søvang, Vadumvej 29, 7860 Spøttrup

Kursusleder: Gladys Kreutzmann

Målgruppe: KVINDER - Afhængige og medafhængige, som ønsker udvikling i et fortroligt kvindefællesskab. BEMÆRK: Kurset henvender sig primært til kvinder der tidligere har deltaget i "KVINDEKURSUS 1"

Pris: Kun 1.900 kr. pr. deltager (inkl. kost, logi og kursusgebyr) – linned medbringes selv.

Tilmelding & spørgsmål: Email til Gladys på glkr@tjele.com tlf. 20303179 (Anfør "K5: Kvindekursus, opfølgning" ved din tilmelding).Tilmelding:

Send en email til Gladys på email glkr@tjele.com
(Anfør "K5: Kvindekursus, opfølgning" ved din tilmelding)
Spørgsmål kan også stilles til Gladys.3 dage med kursus, fællesskab & sindsro:

Kursusleder
Gladys Kreutzmann

Gladys er til dagligt rådgiver på Behandlingscenter Tjele.

gladys_edited.jpg
Butterfly

Om kursets indhold:

Gå sammen med andre kvinder på opdagelse i, hvordan fortiden som et gammelt spøgelse blander sig i nutiden og begrænser din livsudfoldelse.

spa sten

Tid til samtaler og fællesskab i skønne omgivelser
I vil få tid til skønne gå-ture i de smukke omgivelser omkring Tjele Søvang.

solnedgang

LIVE KONCERT MED SIGNE SVENDSEN & BJØRN FJÆSTAD

Efter 3 retters festmiddagen lørdag aften, skal vi opleve en unik LIVE koncert med Signe Svendsen & Bjørn Fjæstad 

Signe & Bjørn vil synge og spille dels egne sange - samt en række andre sange der fylder os med livsglæde.

Leaves Shadow
Pampas Grass
Dolhareubang med solnedgang

Eget værelse, god mad, smukke natur omgivelser og fællesskab ...
 

Du/I indlogeres på eget værelse. Under hele kurset bydes der på god mad.

Der vil undervejs i weekenden være tid og pauser til at gå ture i de smukke natur-omgivelser - samt møde og tale med andre deltagere på weekenden.


 

Andre kurser? Andre emner og temaer?

Se vores
oversigt over flere og andre kurser her!

bottom of page