top of page
lysestager

Dit medlemskab af Tjeles Venner hjælper andre...

Bliv medlem her:

Det koster kun 250 kr. om året at støtte foreningens arbejde og være medlem af Tjeles Venner. Medlemmer inviteres gratis til vores foredragsaftener og modtager invitationer og medlemsblad pr. email.

Klik på knappen "TILMELD" her nedenfor - så kommer du videre til en kontaktformular som du blot skal udfylde med dit navn/adresse, og hvor du betaler 250 kr med enten dankort eller mobile pay.

Brug for hjælp?

Virker tilmeldingsformularen ikke i din browser eller på din mobil? Eller har du ikke dankort/Mobile Pay? Så skriv en email til os med dit navn, efternavn, din email adresse samt mobiltlf.nr. her: Medlemsservice.tjelesvenner@gmail.com

Så melder vi dig ind i foreningen, og du vil derefter modtage en email så du kan betale for dit medlemskab. På forhånd tusind tak for din støtte - og vi glæder os til at se dig til vores mange arrangementer.

Mange hilsener
TJELES VENNER

HVAD SIGER MEDLEMMERNE

facetop14_edited.jpg

Lene
At være en del af Tjeles Venner har givet mig en tilknytning og en følelse af at høre til - at være en del af et stærkt fællesskab, hvor der er rum og plads til mig, der hvor jeg var/er i mit liv. Jeg har her mødt personer, som altid vil betyde meget for mig.

facetop14_edited.jpg

Nina

At skulle betale for et behandlingsophold er for mange af os et uoverskueligt problem. Som single kvinde og alkoholiker med en almindelig indkomst virkede det helt umuligt. Jeg er derfor meget taknemmelig for, at Tjeles Venner havde økonomiske midler, så jeg kunne låne til behandlingen. Tak!

facetop14_edited.jpg

Jacob

Da jeg kom hjem fra behandling havde jeg brug for nye cirkler og venner. Det har jeg fået ved at deltage i Tjeles Venners mange arrangementer. Og så er det en stor gevinst for mit ægteskab at jeg kan have min kone med til foredragene. Samtidig er jeg glad for at kunne støtte andre via mit kontingent. Tak!

bottom of page