top of page

Familiehuset Tjele
Hent/download brochure

Om Familiehuset Tjele i Kbh.

Et hus, med mange rum. Og et hus, der rummer alle...

Familiehuset Tjele er for alle som er pårørende til en ædru/clean afhængig - samt for personer der har været ædru/clean i en længere eller kortere periode. At blive ædru eller clean er en gave for både den afhængige og for de pårørende. Men der kan stadig være udfordringer, som du/I skal have hjælp til. Måske vil din skam, din sorg eller din vrede ikke slippe? Eller måske er tilliden stadigvæk en svær størrelse at få genetableret i familien? Kontakt Familiehuset Tjeles terapeuter, der kan hjælpe dig/Jer videre. Det er vores mål, at du fremover kan gribe livet med accept, glæde og håb. Familiehuset Tjele tilbyder blandt andet:


TERAPI FOR PÅRØRENDE

TERAPI FOR ÆDRU/CLEAN AFHÆNGIGE

FAMILIE BEHANDLING

PAR TERAPI

BØRNE & UNGE GRUPPER

VOKSEN-BARN GRUPPER

TEMADAGE, KURSER & FOREDRAG

Familiehuset Tjeles personale er uddannede familierådgivere, terapeuter og psykologer. Vi er selv pårørende til afhængige, eller vi har tidligere haft et misbrug. Det er din og din families tryghed og garanti for, at vi indgående kender til de problematikker, som du har mødt som pårørende til et afhængigt menneske eller som afhængig.

Lad Familiehuset Tjele hjælpe dig og din familie med de konsekvenser, som afhængigheden har haft – og få hjælp til at forstå og tale om afhængigheden på en ny måde. Vi kan hjælpe dig med at genfinde ro, tryghed og tillid – og vi kan hjælpe dig med konkrete redskaber til at håndtere din usikkerhed og magtesløshed.

 

Det er vores mål, at du – alene og sammen med dem du holder af - igen kan gribe livet med accept, glæde og håb for fremtiden.

 

Kontakt Familiehuset Tjele
 

FAMILIERÅDGIVERE, TERAPEUTER OG PSYKOLOGER 
Vester Voldgade 96, 4. sal 1552 København V
Telefon 70204080 eller 21322919

.  
Hent/download Familiehuset Tjeles brochure her - eller læs brochuren nedenfor.

bottom of page