top of page
jesperstein.png

Foredragsaften: Forfatter Jesper Stein 

Kære medlemmer,


Så er vores fælles forening Tjeles Venner klar til at invitere til endnu et foredragsarrangement, hvor vi har fornøjelsen at møde forfatter
Jesper Stein. Det er gratis for medlemmer af foreningen at deltage, og evt. sammen med en partner/ven/veninde. Der er stadigvæk pladser ledige til foredraget i Skanderborg:


Tirsdag den 25-10-2022, kl.19.00
i Skanderborg Kirkecenter
Kirkebakken 4
8660 Skanderborg
 

TILMELDING:

Entreen er gratis (du er velkommen til at tage en ledsager med) – og der bydes på kaffe, te og lidt mundgodt. Tilmelding til arrangement er KUN for betalende medlemmer af Tjeles Venner samt medlemmer, der er på "gratis prøve". Du kan melde dig ind i foreningen her, såfremt du ikke allerede er medlem.
 

Tilmelding til arrangementet foretages via mail til – medlemsservice.tjelesvenner@gmail.com - SENEST – fredag den 21. oktober 2022. Husk at skrive i emailen om du har en gæst/ledsager med. Har du spørgsmål eller andet, bedes du kontakte Susan Tonboe - telefon 2380 1557 - e-mail: medlemsservice.tjelesvenner@gmail.com

Om Jesper Stein og foredraget:
 

"Der er nu noget ved livet, man ikke finder andre steder..."

jesperstein.png

Jesper Stein er født den 28-02-1965 i Aarhus og er uddannet som journalist i 1996. Han blev efterfølgende ansat på Morgenavisen Jyllands-Posten med politi- og retsstof som hovedområde. Han var madanmelder 2005-2012. Siden 2005 har han været kulturjournalist med litteratur som stofområde. I 2015 blev han fuldtidsforfatter.

Han er søn af litteraturkritikeren Finn Stein Larsen og sygeplejerskelærer Jytte Funder Lauritzen og bror til professor i nordisk litteratur ved Aalborg Universitet, Peter Stein Larsen. Han debuterede som skønlitterær forfatter under navnet Jesper Stein med krimien Uro i juni 2012. Det er første bind i en serie om vicepolitikommissær Axel Steen.

Serien består af yderligere 5 romaner. I 2020 udkom den selvbiografiske roman Rampen, som er baseret på Jesper Steins liv med sine forældre. Den handler om svigt og kærlighed i en familie, der går i opløsning under en hård skilsmisse. Den kredser om den arv, vi får fra vores forældre på godt og ondt, druk, litteratur og løgne. Romanen fik fem og seks-stjernede anmeldelser i de store dagblade ved udgivelsen. Han modtog bibliotekernes pris, Læsernes Bogpris 2020 for Rampen.

I 2022 udkom Jesper Stein med endnu en bog, hvor han behandler alkoholismens indtog. Ædru handler om en succesrig krimiforfatter, der skal stoppe med at drikke og tage ansvar for sine svig og samtidig finde ind til sit autentiske jeg.

 

Tip: Har du fået Tjeles gratis ædru/clean time APP ur? 

 

Hold øje med hvor længe du har været ædru, clean, spilfri m.m. Download gratis Behandlingscenter Tjeles ædru/clean time ur "En dag ad gangen" på din mobiltelefon som app. Du får også adgang til AA, NA, CA og GA mødelister, Dagens Tanke og meget mere.

Design uden navn.png

Funktioner:

Ur (Web-APP) til din mobiltelefon der viser din ædru, clean eller splifri tid (valgfrit). 

Se og læs dagligt "DAGENS TANKE" fra bogen 24 timer. Du finder den på forsiden under dit ur hver gang du åbner uret.

Adgang til mødelister i fællesskaberne AA, NA, CA og GA.

Adgang til vores playlister med musik og sange på YouTube indenfor forskellige genrer såsom meditations-musik, godmorgen-musik m.m.

Du modtager mønter fra "En dag ad gangen" Web-APP uret på dine mærkedage.

Adgang til gratis at høre vores Podcast serie "Radio Afhængig" med over 50 livshistorier. Adgang til (for et mindre beløb) at se foredragsfilm om afhængighed samt vores populære meditations-serie som lydfiler.

bottom of page