top of page
Holding Hands_edited.jpg

Foredragsaften: Forfatter & sexolog Joan Ørting 

Kære medlemmer,


Så er vi klar med vores næste foredragsarrangement i Skanderborg – nemlig onsdag den 6. september 2023, kl. 19.00 hvor vi skal høre foredraget "Samliv efter misbrug" med forfatter og sexolog Joan Ørting. Det er gratis for medlemmer af foreningen at deltage, og evt. sammen med en partner/ven/veninde. Læs mere nedenfor.

D. 6-9-2023, kl.19.00
Kirkecenter Højvangen

Mallinggårdsvej 3
8660 Skanderborg

TILMELDING:

Entreen er gratis (du er velkommen til at tage en ledsager med) – og der bydes på kaffe, te og lidt mundgodt. Tilmelding til arrangement er KUN for betalende medlemmer af Tjeles Venner samt medlemmer, der er på "gratis prøve". Du kan melde dig ind i foreningen her, såfremt du ikke allerede er medlem.
 

Tilmelding til arrangementet foretages via mail til – medlemsservice.tjelesvenner@gmail.com - SENEST – fredag den 1. september 2023. Husk at skrive i emailen om du har en gæst/ledsager med.

 

Har du spørgsmål eller andet, bedes du kontakte Susan Tonboe på telefon 2380 1557 eller pr mail her.

Om Joan Ørting og foredraget vi skal høre:
 

"Der er nu noget ved livet, man ikke finder andre steder..."

Design uden navn (12).png

Joan Ørting vil under overskriften ”Samliv efter misbrug” tale om, at det er sårbart at relatere med andre mennesker, og især med vores partner, når vi ikke længere har mulighed for at flygte fra vores usikkerheder. Der er brug for et nyt sprog at kommunikere ud fra og en stor portion medfølelse og tålmodighed til at imødekomme den nye sanselighed, der er til stede nu. Dette foredrag/workshop handler om, hvordan vi kan connecte dybere med os selv og vores partner og kunne sætte ord på vores følelser og behov. Joan fortæller om hendes koncept “De 5 erotiske sprog”, hvor vi kan finde ud af, hvem vi er seksuelt i dag, og hvilke nye værdier og intentioner vi har med vores parforhold og samliv.

Joan Ørting er kendt for at udfordre danskerne, hvad angår deres sexliv. Joan er uddannet sexolog, life-coach, kognitiv terapeut, meditationslærer og teaterinstruktør, og er en af
Danmarks førende sexologer. Joan holder foredrag, kurser og workshops i hele landet, og udbyder private terapikonsultationer for både par og singler. I 2010 modtog hun One 2 Speak-prisen som foredragsholder indenfor temaerne livskvalitet og lykke.

Gennem en årrække har Joan været brevkasseredaktør på Ekstra Bladets sexbrevkasse, og skrevet bøgerne ”Ta’ mig”, ”Elsk dig selv og bliv elsket”, ”Vær åben – energi og glæde i parforholdet m.fl. Joan har også medvirket i adskillige tv- programmer; heriblandt Hjemmefronten, Kom til middag, Kender du typen og Sexskolen på TV3.

Derudover har hun haft en mindre rolle i filmen “Smukke dreng” og været vært på undervisnings-dvd’en “Sex-akademiet”. I 2006 oprettede hun Joan Ørtings Sexologuddannelse og parterapeutuddannelse med bl.a. over 40 forskellige specieluddannede gæstelærere.

 

Tip: Har du fået Tjeles gratis ædru/clean time APP ur? 

 

Hold øje med hvor længe du har været ædru, clean, spilfri m.m. Download gratis Behandlingscenter Tjeles ædru/clean time ur "En dag ad gangen" på din mobiltelefon som app. Du får også adgang til AA, NA, CA og GA mødelister, Dagens Tanke og meget mere.

Design uden navn.png

Funktioner:

Ur (Web-APP) til din mobiltelefon der viser din ædru, clean eller splifri tid (valgfrit). 

Se og læs dagligt "DAGENS TANKE" fra bogen 24 timer. Du finder den på forsiden under dit ur hver gang du åbner uret.

Adgang til mødelister i fællesskaberne AA, NA, CA og GA.

Adgang til vores playlister med musik og sange på YouTube indenfor forskellige genrer såsom meditations-musik, godmorgen-musik m.m.

Du modtager mønter fra "En dag ad gangen" Web-APP uret på dine mærkedage.

Adgang til gratis at høre vores Podcast serie "Radio Afhængig" med over 50 livshistorier. Adgang til (for et mindre beløb) at se foredragsfilm om afhængighed samt vores populære meditations-serie som lydfiler.

bottom of page