top of page
magi spejvendt.png

Tjeles Venner er et fælleskab der hjælper hinanden

tjelehands_edited.jpg

Film om foreningen

Om Tjeles Venner

Foreningen Tjeles Venner er for både den afhængige og for de pårørende i familien. Vi er idag over 2200 medlemmer over hele landet.

Vi hjælper personer og familier der er ramt af afhængighed i behandling for deres sygdom hos Behandlingscenter Tjele. Hvad enten det er alkohol, stoffer, hash, ludomani eller anden afhængighed. Og vi hjælper den ædru/clean afhængige med at få adgang til et
stærkt fællesskab, når personen er kommet hjem fra behandling.

Ydermere samler vi penge ind til gode formål - såsom "De Små Skuldre" som er Behandlingscenter Tjeles gratis tilbud til børn og unge fra hjem der er ramt af afhængighed. 
Bliv medlem og støt vores arbejde her!


Rentefrie lån til behandling

Tjeles Venner kan - ved ansøgning/godkendelse - tilbyde rentefrie lån til at støtte personer og familier med at komme i behandling for deres afhængighed, såfremt de ikke selv har økonomien.

Arrangementer & foredrag 

Vi afholder vi en række spændende foredragsaftener og arrangementer for vores medlemmer. Det er gratis for vores medlemmer at deltage i vores populære foredragsaftener. Se fotos fra vores foredragsaftener her. 

Et stærkt fællesskab af tidligere afhængige der hjælper hinanden!

Foreningen er et stærkt fællesskab af ædru/clean tidligere afhængige som hjælper hinanden. Alle i foreningens bestyrelse og arbejdsgrupper arbejder ulønnet og frivilligt.

Det koster kun 250 kr om året at være medlem og støtte vores arbejde. Kontingentet går til de rentefrie lån vi tilbyder, samt til vores mange
fællesskabende arrangementer.

Tusind tak for din støtte til vores arbejde. Vi glæder os til at møde dig i foreningen til vores mange arrangementer. 
Bliv medlem og støt vores arbejde her!


 

Fotos fra foreningen

Medlemsblad

Foreningen Tjeles Venner udgiver også et medlemsblad 4 gange årligt med nyheder, livshistorier og invitationer til arrangementerne.

Ædru/clean time ur som app til din mobiltelefon: "En dag ad gangen"

Hold øje med hvor længe du har været ædru, clean eller spil-fri (valgfrit). Behandlingscenter Tjeles app "En dag ad gangen" er et ur til din mobiltelefon der viser hvor længe du har været ædru/clean. Appen er gratis for alle at bruge og downloade på deres mobiltelefon. Læs mere og få vores ædru/clean time ur / app "En dag ad gangen" her.

Speak & foredragsfilm

Vi udgiver også speak- og foredragsfilm som kan ses online og købes for et mindre beløb. Alle pengene fra filmene indsamles til at støtte foreningens formål.

Meditations-serie

Vi udgiver en guided meditationsserie som kan købes for et mindre beløb. Du får meditationerne som lydfiler du kan bruge hjemme. Alle pengene fra salget indsamles til at støtte foreningens formål.

Facebook gruppe

 

Vi har også en gruppe på Facebook for medlemmerne, og hvor vi ønsker hinanden tillykke med mærkedage samt bliver orienteret om arrangementerne og nyheder fra Tjeles verden.

Podcast serie "En dag ad gangen"

Tjeles Venner udgiver også podcast serien "En dag ad gangen" der hver 2. uge udkommer med en ny udsendelse. Via podcasten kan du høre livshistorier og samtaler om afhængighed - samt om hvordan andre har grebet deres sygdom ad - og fået et nyt, godt og friere liv.

Hør sangen til Tjeles Venner "Vi ses hos Tjele"

 

Sangen er skrevet af en tidligere patient hos Behandlingscenter Tjele til foreningen.

bottom of page