top of page

Giv dit ædru/clean liv nye oplevelser, udvikling og indhold

Tjele udviklingstur: Kom med til Egypten og få et dykkercertifikat 

Til dig der er blevet clean/ædru hos Behandlingscenter Tjele

Du rejser sammen med en gruppe på ca. 12 clean/ædru personer til Egypten, hvor du lærer at dykke. Samtidig går vi til NA møder - og hjælper hinanden videre med 12-trins programmet og vores udvikling. Unikt tilbud til dig der er blevet ædru/clean via dit ophold hos Behandlingscenter Tjele. Se film fra seneste tur nedenfor på siden.

 

Om turene og dit dykkercertifikat:
 
Behandlingscenter Tjele kan nu tilbyde de misbrugere, som er clean og ædru, og som har fuldført et forløb på Behandlingscenter Tjele, en helt unik mulighed. Kom med på dykkerejse til Egypten med rådgiver Morten Bisgaard, og få muligheden for at tage dykkercertifikat. En oplevelse for livet for dig/jer, der er blevet clean.

Fra foråret 2024 kan du komme på oplevelses- og dykkerejser til Egypten sammen med andre tidligere afhængige. Vi bliver et hold på max. 12 personer ad gangen, som skal dykke/lære at dykke. Du vil have mulighed for inden hjemrejse at få dit eget dykkercertifikat. 

Du kommer også til at opleve NA fællesskabet i Egypten og deres møder. Mød ligesindede og få indblik i, hvordan de lever deres liv som stoffri i et andet land.
 
Rejserne samt opholdet er tilrettelagt af Morten Bisgaard (rådgiver/afdelingsleder hos Behandlingscenter Tjele) – som også på turen vil tilbyde sparring/undervisning omkring det at holde sig stoffri efter endt behandling. 

Pris:

Prisen bliver ca. 8.500 k
r (forbehold for mindre ændringer) - men bemærk at Tjeles Venner / Behandlingscenter Tjele støtter hver deltager med halvdelen af prisen!

Prisen inkluderer rejse, fly, ophold på hotel, all inclusive mad, daglig sejlads med båd og 2 prøvedyk dagligt (uden certifikat). For et Openwater dykkercertifikat skal der betales 300 euro ekstra for dette. 

Du skal være medlem af foreningen Tjeles Venner for at kunne tilmelde dig.
 Bliv medlem her - klik her!

Tilmelding samt mere information om turene: 

Ring til Morten og hør nærmere om turene samt tilmelding på telefon 4412 26 36 eller skriv til email: mobi@tjele.com

 

LIVE KONCERT MED SIGNE SVENDSEN & BJØRN FJÆSTAD

Efter 3 retters festmiddagen lørdag aften, skal vi opleve en unik LIVE koncert med Signe Svendsen & Bjørn Fjæstad 

Signe & Bjørn vil synge og spille dels egne sange - samt en række andre sange der fylder os med livsglæde.

bottom of page