top of page

Invitation til Tjeles Venners julefest fredag den 17. november - 2023 

3 retters julefestmiddag + LIVE koncert med Chief 1 + kaffe & chokolade

Fredag den 17. november 2023, kl. 18.00 afholder Tjeles Venner vores årlige store julefest i Nordsjællands Konferencecenter, Gydevang 39-41 - 3450 Allerød. Du er velkommen til at tage ledsager(e), ven(ner), partner eller familie med. Vi skal i fællesskab nyde en 3-retters julefestmiddag samt opleve en skøn LIVE koncert med Chief 1, mens vi får kaffe og chokolade.

TILMELDING
: N.B ALLE PLADSER ER OPTAGET!
Billetter koster kun 250 kr. pr. person.
Få dine billetter ved at betale for det antal personer, som du/I deltager à 250 kr. Indbetal beløbet til mobile pay nr. 32546 - og skriv dit navn ved overførelsen. Når du har betalt, er du/I tilmeldt. Der udsendes ikke billetter (din betaling er "billetten").

 

Nordsjaellands-KonferenceCenter12.jpg

Vi skal 
forkæles

Endnu engang afholdes Tjeles Venners julefest i skønne omgivelser på Nordsjællands Konferencecenter. Du er velkommen til at medbringe partner, venner, ledsagere eller familie.


Prisen pr. person er 250 kr. og inkluderer 3-retters festmiddag, LIVE koncert & kaffe/chokolade. Det er muligt at købe sodavand/juice & vand i restauranten.

Nordsjaellands-KonferenceCenter15.jpg
Nordsjaellands-KonferenceCenter.jpg

LIVE KONCERT
Chief 1 med band 

Vi skal opleve LIVE koncert med Chief 1 og hans band. Og mon ikke "Chefen" også undervejs fortæller lidt baggrundshistorier om hans mange populære sange og personlige udviklingsrejse. 

C 1 portæt (1).jpg
Chief 1 & Band 1_edited.jpg

Om Chief 1 & LIVE band

I 2017 sprang Chief 1 ud som sanger og solist efter først at have dannet og væltet landet i Danmarks første rapgruppe Rockers By Choice og senere som producer og sangskriver for et utal af kendte artister såsom Ricky Martin, Nik & Jay, Kim Larsen, Outlandish m.fl

Der skulle noget så skæbnesvangert som en depression til at få ham til at indse, at han manglede noget i sit liv efter 38 år i musikkens tjeneste: Sin egen musik og især det at stå på en scene og mærke publikum og sende energi tilbage.

Efter hans debut album “Slip“ gik det stærkt, og kort efter kom han med i Toppen af Poppen hvor han blandt andet skabte en af de mest populære fortolkninger fra den sæson, Medina’s “Synd for dig”, som blev transformeret til en positiv energibombe, som stadig er populær på streaming.
Kort efter udsendte han sammen med Thomas Buttenschøn kæmpehittet “Alt er godt", som blev kåret af P4’ s lyttere til årets sommerhit 2019 og som i dag nærmest er blevet en evergreen med mange millioner streams. Det er siden blevet til mange radiohits, og der er dage, hvor man kan høre 4 forskellige sange med ham på Danmarks største radio kanal.

Chief 1 har også medvirket i mange tv programmer f.eks. “Fællessang”, “Spil min sang“ og “Sommertogtet”. Med tiden har Chief indvundet en stor og solid plads på den danske live scene med sit håndplukkede fantastiske band. Sammen formår de gang på gang at brænde en stor positiv og indlevende energi, af på scenen til stor glæde for de mange fans og lyttere.

Koncerterne er en blanding af ærlige og dybfølte livshistorier, intense tekster og ikke en mindst en livsbekræftende og sprængfuldt energi der rammer i hjertet, hænder og fødder.

“Alt eller intet, der findes kun livsvigtige koncerter“ siger Chief, som kan fejre 5 år som succesfuld artist i eget navn.
I en alder af 52 år. DET er en bedrift i sig selv. Alt er godt 😊

Chief 1: Vokal og god energi 
Heini Corfitz: Guitar & Kor 
Søren Borre: Keys & Kor
Kristian Uhre: Trommer & Kor
Mikkel Alsø: Bas & Kor

SE VIDEO
Chief 1 med band 


 

Red Bauble

Vi glæder os til at fejre julen med jer!
 

Sidste år deltog ca. 200 Tjeles Venner medlemmer samt venner, veninder eller pårørende i julefesten. Vi håber at se ligeså mange juleglade, dejlige mennesker i år til hygge, fællesskab, musik og god mad.

P.S. Har du allergier? Så kontakt os på 44 12 10 13 mht. maden.

 

Kærlige julehilsener fra TJELES VENNER

bottom of page