Tjeles Venner
Julefest 2021 - i 
kærlighedens & håbets tegn...

Tak for en dejlig Julefest. Vi ses igen i 2022 !

D. 19/11 - 2021 holdt Tjeles Venner vores årlige store julefest i Nordsjælland Konferencecenter. Vi var over 170 medlemmer der deltog, og vi fik en fantastisk aften med 3-retters middag samt LIVE koncert med sanger og skuespiller Bjørn Fjæstad. Nedenfor er et par fotos fra den skønne aften. Vi ses igen til julefest i 2022. Kærlige hilsener TJELES VENNER. 
 

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/1

Tilmelding er afsluttet og arrangementet er afholdt.

3 retters festmiddag + LIVE koncert + kaffe & kage


D. 19/11 - 2021 kl. 18.00 afholder Tjeles Venner vores årlige store julefest i Nordsjælland Konferencecenter, Gydevang 39-41 - 3450 Allerød. Du er velkommen til at tage ledsager(e), ven(ner), partner eller familien med. Læs mere om arrangementet og koncerten m.m. nedenfor.

TILMELDING:
Billetter koster kun 200 kr,- pr. person. Få dine billetter ved at betale for det antal personer i kommer a´ 200 kr. Send beløbet til mobile pay nr. 32546 - og skriv dit navn ved overførelsen.


Har du spørgsmål - eller har du ikke mobile pay? - så ring til Leon Kristensen på telefon 29669187. Vi glæder os til at fejre julen sammen med Jer. Kærlige hilsener TJELES VENNER. 

 

Nordsjaellands-KonferenceCenter12.jpg

Vi skal 
forkæles

I år afholdes Tjeles Venners julefest i fornemme omgivelser på Nordsjællands Konferencecenter. Man er velkommen til at medbringe partner, venner, ledsagere eller familien.


Prisen pr. person er 200 kr og inkluderer 3-retters festmiddag, LIVE koncert & kaffe/kage. Det er muligt at købe sodavand/juice & vand i restauranten.

Nordsjaellands-KonferenceCenter15.jpg
Nordsjaellands-KonferenceCenter.jpg

LIVE KONCERT
Uropførelse af nyt album om kærlighed ...

Vi skal høre sanger & skuespiller Bjørn Fjæstad og hans helt fantastiske orkester spille en række fortolkninger af de aller største kærlighedssange fra de seneste 30 års musikhistorie! LIVE koncerten er en uropførelse af et nyt album der udkommer til næste år. Så vi får en helt unik musikalsk oplevelse.

Bjørn Fjæstad.jpg
kærlighed hånd.jpg

Om koncerten, Fjæstad & det nye album:

Kærligheden - på godt og ondt. Musikalske og personlige ar og kærtegn på huden sunget, fortalt og fortolket af sanger & skuespiller Bjørn Fjæstad og hans orkester. Bjørn Fjæstad gik i studiet i juni mdr. for at forløse det fortolkningspotentiale der lå i nogle af de største kærlighedssange fra 70’erne og 80’erne. Det bliver en eksklusiv livekoncert og uropførelse på albummet der udkommer i det nye år. En unik musikalsk oplevelse til Tjeles Venner. 
 
Bjørn fortæller: “Jeg er vokset op med disse sange - og det var mit personlige udgangspunkt at finde sange fra den tid som har formet mig selv – og mange andre – musikalsk, og som har dannet billeder af en barndom og ungdom på godt og ondt. Dogmet var, at  sangene skulle afskrælles deres oprindelige produktionslyd og blottes - således at sangene og teksterne atter blev “afsløret” som kærlighedssange med langt mere på hjerte end jeg indså ved første lyt i min ungdom.”
 
“Sangene er valgt ud fra en tematik som også afspejler det jeg som voksen, midaldrende mand går og “pusler” med til stadighed - nemlig kærligheden på godt og ondt - med dæmoner og engle ved det samme bord. Jeg har personligt haft et liv som har været gennemgående godt, men jeg har oplevet ting i min barndom som har præget mit voksen liv og i særdeleshed mit forhold til kærlighedens til tider svære kår. Det er blevet et album fyldt med fortolkninger af nogle af de største kærlighedssange – men også et album der hylder håbet og vejen fremad”. 
 
Med sig i aften har Fjæstad disse dygtige musikere fra den øverste hylde som er: Michael Vestbo på guitar. René Damsbak på trompet og elektronik. Jonas Berg på klaver og keyboards.

Vi skal bla. høre følgende sange:
I wanna know what love is - Foreigner
To make you feel my love - Bob Dylan
I don’t wanna talk about it - Rod Stewart
Drive - The Cars
If you go away - Jaques Brél
I threw it all away - Bob Dylan
Some misunderstanding - Gene Clark
Wheres the playground, Susie? - Glenn Campell
To love somebody - Bee Gees
If you could read my mind - Gordon Lightfoot
Everybody’s going to learn sometime - The Korgis
I’m not in love - 10 CC
If you leave me know - Chicago
Two out of three ain’t bad - Meat Loaf