top of page

Invitation til Tjeles Venners julefest fredag den 18. november - 2022 

3 retters julefestmiddag + LIVE koncert + kaffe & chokolade

Fredag den 18. november 2022, kl. 18.00 afholder Tjeles Venner vores årlige store julefest i Nordsjællands Konferencecenter, Gydevang 39-41 - 3450 Allerød. Du er velkommen til at tage ledsager(e), ven(ner), partner eller familie med. Vi skal nyde en 3-retters julefestmiddag; afholde auktion, hvor vi indsamler til ”Tjele - De Små Skuldre”; samt opleve en skøn LIVE koncert, mens vi nyder kaffe og chokolade.

TILMELDING:

Billetter koster kun 200 kr. pr. person.

Få dine billetter ved at betale for det antal personer, som du/I deltager à 200 kr. Indbetal beløbet til mobile pay nr. 32546 - og skriv dit navn ved overførelsen.

 

Nordsjaellands-KonferenceCenter12.jpg

Vi skal 
forkæles

I år afholdes Tjeles Venners julefest i skønne omgivelser på Nordsjællands Konferencecenter. Man er velkommen til at medbringe partner, venner, ledsagere eller familie.


Prisen pr. person er 200 kr. og inkluderer 3-retters festmiddag, LIVE koncert & kaffe/chokolade. Det er muligt at købe sodavand/juice & vand i restauranten.

Nordsjaellands-KonferenceCenter15.jpg
Nordsjaellands-KonferenceCenter.jpg

LIVE KONCERT
Bobo Moreno & Kim Wagner Acoustic Vocal Trio m. Kaare Thøgersen og Søren Lyderik

Vi skal opleve akustiske versioner af All time favorites fra de sidste 4 årtier, - fra Crossby Stills and Nash over ´Michael Jackson til James Taylor, BeeGees og John Mayer m. stærke vokal arrangementer. 

Bobo Moreno, foto miraluna-fotografie_DSF3143_bearbeitet 2.jpeg
80E09708-4CF8-4E8F-9FFC-BE8E1F43E220.jpeg

Om koncerten:

Vi skal høre akustiske versioner af "All time favorites" fra de sidste 4 årtier, - fra Crossby Stills and Nash over ´Michael Jackson til James Taylor, BeeGees og John Mayer m. stærke vokal arrangementer. 

Om artisterne og musikerne:

Bio (Bobo Moreno) : 
Alsidigheden er Bobo Moreno’s varemærke. Gennem tiden har han optrådt med alle tænkelige typer af orkestre, og sunget utallige sange. Et egentligt gennembrud fik han i 1993 med Peaches&Bobo, en popduo, hvis plade ‘Simple Emotions’ blev produceret af en anden duo, Rugsted&Kreutzfeldt.
Op gennem 90’erne udvidede han hurtigt paletten med både rock, soul og jazz, optrædener med et hav af big bands, heriblandt Ernie Wilkins Almost Big Band, Klüver’s Big Band, Tivoli’s Big Band, DR Big Band og Glindemand’s Orkester. Bobo Moreno er en kær gæst hos landets brass bands, harmoniorkestre og symfoniorkestre. Orkestre som DR UnderholdningsOrkestret, Slesviske Musikkorps, Prinsens Musikkorps, Livgardens Musikkorps, samt en lang række af politi-, post- og jernbaneorkestre har haft Moreno på programmet. De populære nytårskoncerter der afholdes i januar måned rundt om i Danmark, har ofte Moreno som solist, med et repertoire der spænder fra Benny Andersen over Peter Gabriel til Andrea Bocelli. Siden 2015 har Bobo Moreno, sammen med Nødhjælpsorkesteret, optrådt på alle landets asylcentre 3 år i træk.

Bio (Kim Wagner) : 
Sangeren, sangskriveren og multi instrumentalisten, Kim Wagner er nok mest i den store danske offentlighed kendt for at bryde igennem og vinde det spektakulære og stort anlagte TV-Show "The Voice" i Danmark med 1,5 Mio tv-seere - som den første og eneste mandlige sanger nogensinde. Kim har udgivet 2 solo albums og har også haft  udenlandske samarbejder - bl.a m. Stings manager Miles Copeland og spillet og sunget med de største musikere og sangere i Danmark 

Bio (Kaare Thøgersen) : 
Kaare Thøgersen er først pg fremmest sanger men også guitarist og komponist. Han har udgivet 2 album m bandet "MOMB" og er snart klar med 3 udgivelse. Kaare har desuden skrevet flere sange til andre artister og turneret med flere af dansk musiks største navne.

Bio (Søren Lyderik)
Søren Lyderik er stor kapacitet indenfor både sang og slagtøj. Sørens musikalitet og indlevelsesevne har beriget mangt en musikalsk sammenhæng gennem mange år og vil helt sikkert gøre det igen her i aften. 

AUKTION
Vi indsamler penge til "De Små Skuldre"

Under middagen afholder vi en auktion, hvor du bl.a. kan byde på Lasse Svans signerede trøje i ramme. Auktionen indsamler penge til Behandingscenter Tjeles program "De Små Skuldre" - som er et gratis tilbud med hjælp og rådgivning til børn og unge fra familier, der har været ramt af alkohol- eller stofmisbrug.

IMG_1387.jpeg

Lasse Svan, 39 år, donerer sin trøje fra afskedkampen i Flensborg i juni 2022, (auktion til julefesten). Trøjen kommer i en pæn ramme.

 

Lasse afsluttede sin aktive håndboldkarriere i sommeren 2022 og spillede i mange år for dansker klubben SG Flensburg-Handewitt.
 

Lasse opnåede 245 håndboldlandskampe og scorede 570 mål som højre fløj. 

 

Tjeles Venners ambassadør for De Små Skuldre, Claus Bodenhoff, har skaffet trøjen, kva hans virke som sponcerchef for Spar Invest, som er stor sponsor i Flensborg.

Red Bauble

Vi glæder os til at fejre julen med Jer!
 

Sidste år deltog ca. 170 medlemmer og deres venner, veninder samt pårørende i julefesten. Vi håber at se ligeså mange juleglade dejlige mennesker i år til hygge, fællesskab, musik og god mad.
 

 

Kærlige julehilsener fra TJELES VENNER

bottom of page