top of page
Publikum ved en koncert

Arrangementer og foredragsaftener for medlemmerne

Fællesskab

Tjeles Venners arrangementsafdeling "Thors Hammer" står for at afholde en række gode foredragsaftener og arrangementer for vores medlemmer. Vi afholder ca. 10 foredragsaftener om året - samt 3 store årlige fester: Sankt Hans Fest, Julefest samt Høstfest.

Det er gratis for medlemmer af foreningen af deltage i foredragsaftenerne sammen med en ledsager. De 3 store fester koster et mindre beløb da der er middag/mad inkluderet.


Hvor og hvornår?

Medlemmer modtager invitationer til vores foredrag og arrangementer via email. Der er både arrangementer og foredrag i jylland samt på sjælland. Bliv medlem for at modtage invitationer.
 

Foredragsaftener og arrangementer for vores medlemmer

 

Vi har i årenes løb haft besøg af nogle af Danmarks mest inspirerende foredragsholdere og musikere til stor gavn og inspiration for vores medlemmer. Blandt andre kan vi nævne Michael Falch, Noller, Chief 1, Thomas Bo Larsen, Niarn, Allan Olsen, Henrik Rindom, Marie Brixtofte, Lotus Turell og mange flere. Nogle af vores foredragsholdere er selv afhængige - andre er ikke - og holder oplæg for os indenfor emner som f.eks. livsglæde, åndelighed og naturligvis afhængighed.

 

Når man skal leve som clean/ædru er det vigtigt, at man får skabt nye cirkler, venner og inspiration til at finde nye veje i livet. Vores foredragsaftener er derfor meget populære - og man kan tage en pårørende, ledsager eller nær ven med til vores arrangementer.

tjelehands_edited.jpg
Guitar Close Up

Tidligere foredragsholdere

h9.jpg

Se slides fra foredragsaften med Henrik Rindom her:

Kontakt

Mere om fællesskabet og vores foredragsaftener? Se fotos fra nogle af vores arrangementer her!

Har du spørgsmål vedr. Tjeles Venners foredragsaftener eller arrangementer? Eller kender du eller har du et ønske om en særlig foredragsholder? Skriv en email til: kurte.elmegaard@gmail.com 

bottom of page