top of page
Naturtegn

Tjeles Venner
Generalforsamling
2024

Generalforsamling 2024 - TJELES VENNER
Invitation til generalforsamling + foredrag 

I henhold til vedtægterne indkalder Tjeles Venner til generalforsamling:
Tidspunkt: Torsdag den 14. marts 2024, kl. 17.30
Sted: Kirkecenter Højvangen, Mallinggårdsvej 3, 8660 Skanderborg


I forbindelse med generalforsamlingen bydes der på kaffe, te og et stykke smørrebrød. Da der kun er begrænset plads, er det nødvendigt med tilmelding til medlemsservice.tjelesvenner@gmail.com – SENEST mandag den 11. marts 2024. Husk i mailen at skrive, hvor mange I kommer.

Tilmelding kan også ske telefonisk på tlf. nr. 4412 1013.

Efter generalforsamlingen vil der kl. 19.00 være foredrag ved entertainer Jacob Haugaard.

Dagsorden for generalforsamlingen

1. Valg af dirigent
2. Bestyrelsens beretning om foreningens virke i det forløbne år
3. Fremlæggelse af årsregnskab med revisionspåtegnelse til godkendelse
(udkast til regnskab vedhæftes)
4. Beslutning om anvendelse af overskud i henhold til det godkendte regnskab
5. Fastsættelse af kontingent
6. Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleant (vælges for 2 år). På valg er:
a. Bestyrelsesmedlemmer
Jacob Elk - villig til genvalg
Bent Bisgaard - villig til genvalg
Morten Bisgaard - nyvalg
Søren Christensen - nyvalg
b. Suppleanter
Peter Bengtsen - nyvalg
7. Forslag fra bestyrelsen og/eller medlemmer
8. Eventuelt

Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal – jf. vedtægterne – være formanden i hænde senest 14 dage før generalforsamlingens afholdelse.

Efter generalforsamlingen har vi ca. kl. 19.00 fornøjelsen af at møde entertainer Jacob Haug
aard.
Til
melding er gratis (du er velkommen til at tage en ledsager med)

Tilmelding til generalforsamling med efterfølgende foredrag er KUN for medlemmer af Tjeles Venner samt medlemmer, der er på "gratis prøve". Kontakt os for at blive meldt ind i foreningen,hvis du ikke er medlem.

Tilmelding, som er efter princippet ”først til mølle”, foretages via mail til medlemsservice.tjelesvenner@gmail.com SENEST - mandag den 11. marts 2024


Har du spørgsmål eller andet, bedes du kontakte Kurt Elmegaard - telefon 4412 1013 - e-mail: medlemsservice.tjelesvenner@gmail.com

Om J
acob Haugaard

(Født 12.maj 1952 i Tvøroyri, Færøerne) er en dansk-færøsk komiker, musiker, sanger, skuespiller og tidligere politiker. Han er halvt færing.
Han er søn af konstruktør Aage Haugaard og inspektrice Hansina Kathrina H. Hans uddannelse er en realeksamen fra Elise Smiths Skole i Aarhus i 1969 samt en hf-eksamen fra Risskov Amtsgymnasium, som han gik på i perioden 1969-74. Han har arbejdet som bl.a. rengøringsassistent, murerarbejdsmand, montør, sømand, pædagogmedhjælper, huslærer og portør. I dag er han komiker, tekstforfatter, sangskriver og musiker. I slutningen af 1970'erne var Jacob Haugaard aktiv i bandet Sofamania. De var en parodi på punk og lavede evergreens som "Mit hjem det har intet WC". I 1980, efter opløsningen af Sofamania, starter Jacob Haugaard, sammen med Claus Carlsen, duoen Haugaard og Carlsen, som i de følgende år bliver storkult i Århus, sammen med Jacob Haugaards spirende politiske karriere. Det var ægte crazy musikkomik.
I 1984 mødte han Finn Nørbygaard på Østjyllands Radio, hvor de optrådte i små sketches som kontrollører hos Århus Sporveje, der tjekkede folks billetter med det karakteristiske “jadak” (“ja tak”). Disse figurer gik igen i DR TV's underholdningsprogram Lørdagskanalen, hvor de to jyder blev landskendte. Gennem 1980'erne optrådte de to sammen under navnet Finn & Jacob og lavede bl.a. filmene Jydekompagniet og Jydekompagniet 3. Der var ingen Jydekompagniet 2, “fordi 2'ere altid bliver en fiasko!”. Makkerparret skiltes i 1989/90. I 2005 optrådte de to atter sammen i en række underholdningsprogrammer på TV 2 samt turnerede med et show. Fra sit hjem i Malling med vandtårnet kørte han sin egen tv-station i baghaven, indtil han i 1994 blev valgt ind i Folketinget som løsgænger og flyttede til Sjælland. Jacob Haugaard har også deltaget i Dansk Melodi Grand Prix i 1999 med sangen "3 x Euro", som blev skrevet af Michael Hardinger. Hans største hit er dog "Hammer Hammer Fedt", som til dels er en fordanskning af Billy Ray Cyrus' "Achy Breaky Heart". Haugaard har været fast konferencier til Grøn Koncert siden 1993. Haugaard har, som følge af sin afdøde søns muskelsvindssygdom, haft et samarbejde med Muskelsvindsfonden, der arrangerer koncerten. I 2010 modtog han Tribini-prisen, der gives til "humørspreder, som udviser original kreativitet i sit virke med et godt øje for de skøre og skæve vinkler" af Dyrehavsbakken.


Vel mødt!
Bestyrelsen for Tjeles Venner


Bliv medlem - klik her!

 

haugaard.jpg
facetop14.jpg

Vil du donere et større eller mindre beløb til foreningen Tjeles Venners arbejde? Dine bidrag hjælper familier og børn der er ramt af afhængighed i behandling! Tusind tak for din støtte.

Donationer modtages på mobile pay nr. 32546

bottom of page