Erik lindsø.jpg

Foredragsaften: "Livsglædens nødvendighed" 

Kære medlemmer,


Så er vi klar med forårets foredragsarrangement i Allerød. Vi har fornøjelsen af at skulle opleve forfatter og foredragsholder Erik Lindsø holde sit inspirerende foredrag "Livsglædens nødvendighed". Foredraget er en poetisk rundrejse i livsglædens, smilets og den muntre alvors univers. Læs mere om Eriks foredrag nedenfor på siden.

Tirsdag den 19. april 2022, kl. 19.00 
Kirkehavegaard, Kirkehaven 16-18, 3450 Allerød
 

TILMELDING:

Entreen er gratis (du er velkommen til at tage en ledsager med) – og der bydes på kaffe, te og lidt mundgodt. Tilmelding til arrangement er KUN for betalende medlemmer af Tjeles Venner samt medlemmer, der er på "gratis prøve". Du kan melde dig ind i foreningen her, såfremt du ikke allerede er medlem.
 

Tilmelding til arrangementet foretages via mail til – medlemsservice.tjelesvenner@gmail.com - SENEST - fredag den 15. april 2022. Husk at skrive i emailen om du har en gæst/ledsager med. Har du spørgsmål eller andet, bedes du kontakte Susan Tonboe - telefon 2380 1557 - e-mail: 
medlemsservice.tjelesvenner@gmail.com

 

Om foredraget og Erik Lindsø:
 

Erik lindsø.jpg

"Der er nu noget ved livet, man ikke finder andre steder..."

Erik Lindsø vil under overskriften ”Livsglædens nødvendighed” fortælle om kunsten at være en glædes-spreder. Livsglæden er det, der gør livet levende. Livsmod er det, som man løbende får sat ind på sin glædeskonto. Erik Lindsø har samlet på historier om glædesspredere og skrevet en hel bog om dem. Det var derfor, han begyndte at gå med hat, så han kan tage den af, når han møder dem. Bogen hedder "Der er nu noget ved livet, man ikke finder andre steder". Foredraget bygger på bogen og er et muntert, livgivende foredrag - et mentalt kurbad. Nogle skaber glæde, hvor de går - andre når de går. De sidste har Erik døbt de langtidsskuffede eller de bekymringsparate. Det er, når denne tilstand af levebrødspessimisme rammer os, at vi har behov for, at en glædesspreder kigger forbi. Vi tror, det er nemt at være glad. Men der er ikke noget, der er nemmere at lade være med. Glæden kommer ikke af sig selv. Man må lave opsøgende virksomhed. Hvis der ikke er noget at glæde sig over, er der noget at glæde sig til. Ved at leve livet, erfares det, men ved at elske livet forklares det. Vi må gerne græde over livet, men ikke begræde det. Det handler Eriks foredrag om. Foredraget er en poetisk rundrejse i livsglædens, smilets og den muntre alvors univers. 

 

Tip: Har du fået Tjeles gratis ædru/clean time APP ur? 

 

Hold øje med hvor længe du har været ædru, clean, spilfri m.m. Download gratis Behandlingscenter Tjeles ædru/clean time ur "En dag ad gangen" på din mobiltelefon som app. Du får også adgang til AA, NA, CA og GA mødelister, Dagens Tanke og meget mere.

Design uden navn.png

Funktioner:

Ur (Web-APP) til din mobiltelefon der viser din ædru, clean eller splifri tid (valgfrit). 

Se og læs dagligt "DAGENS TANKE" fra bogen 24 timer. Du finder den på forsiden under dit ur hver gang du åbner uret.

Adgang til mødelister i fællesskaberne AA, NA, CA og GA.

Adgang til vores playlister med musik og sange på YouTube indenfor forskellige genrer såsom meditations-musik, godmorgen-musik m.m.

Du modtager mønter fra "En dag ad gangen" Web-APP uret på dine mærkedage.

Adgang til gratis at høre vores Podcast serie "Radio Afhængig" med over 50 livshistorier. Adgang til (for et mindre beløb) at se foredragsfilm om afhængighed samt vores populære meditations-serie som lydfiler.