top of page
Close-up Image of Microphone

Foredrag med Jan Linnebjerg (Pyrus) d. 10/10 kl. 19.00

Kære medlemmer,

Vi har nu fornøjelsen at kunne invitere til endnu et efterårs foredragsarrangement i Allerød - nemlig tirsdag den 10. oktober 2023, kl. 19.00 på Kirkehavegaard, Kirkehaven 16-18, 3450 Allerød, hvor vi denne gang skal møde skuespiller Jan Linnebjerg (Pyrus) og hustru Karen Abrahamsen.

Pyrus og rødvinen overtog Jan Linnebjergs liv, for det er svært, når man er kendt for at være nisse - men ikke helt vil det. Rejsen til accepten tog for Jan en omvej forbi et alkoholmisbrug.

Den bedste beslutning nogensinde...

 

Det var i 2021, at Jan Linnebjerg kom til erkendelsen af, at han var nødt til at få hjælp, og det er den bedste beslutning, han nogensinde har taget for sig selv:

 

"Det har gjort, at jeg har fået en forståelse for, hvad det er at være alkoholiker, og hvordan jeg skal arbejde med det. Det har været en gamechanger, en livredder",- siger han om det fem uger lange ophold på behandlingscenteret Tjele Tågelund, der også har haft en stor betydning for hans og hustruens ægteskab.

jan_edited.jpg

Tilmelding:

Entreen er gratis (du er velkommen til at tage en ledsager med) – og der bydes på kaffe, te og lidt mundgodt. Tilmelding til ovenstående arrangement er KUN for medlemmer af Tjeles Venner - samt medlemmer, der er på "gratis prøveperiode". Klik her og bliv meldt ind i foreningen såfremt du ikke allerede er medlem.

Tilmelding til ovenstående arrangement foretages via mail til medlemsservice.tjelesvenner@gmail.com SENEST - d. 6. oktober 2023. Husk at skrive hvis du har en ledsager (partner, pårørende, ven, veninde med).

Har du spørgsmål eller andet, bedes du kontakte Susan Tonboe på telefon 23801557 eller via email her!

 

20230322_204525_edited.png
bottom of page