top of page
Close-up Image of Microphone

Foredrag med Nils Chr. Stendalen om meditation og sindsro 

Foredrag d. 9/4 - 2024 kl. 19.00 i Allerød:
"Sådan kommer du godt i gang med meditation "


Vi har nu fornøjelsen at kunne invitere til et forårs-foredragsarrangement i Allerød – nemlig tirsdag den 9. april 2024, kl. 19.00 på Kirkehavegaard, Kirkehaven 16-18, 3450 Allerød.

Vi skal høre det inspirerende foredrag "Sådan kommer du godt i gang med meditation" ved foredragsholder Nils Chr. Stendalen (se nærmere nedenfor).

Glæd dig til et spændende foredrag om meditation, nærvær - og om hvordan du selv kan begynde på meditation hjemme hos dig selv. Hvad kan meditation gøre for din ædru/cleantime og din sindsro? Og hvordan kommer du godt i gang hjemme hos dig selv med at meditere?

Du er velkommen til at tage ven/veninde eller partner med til foredraget.

 

River Stones
nils.jpg

Om foredraget og Nils Chr. Stendalen:
"Fra afhængighedens fravær til ædruelighedens nærvær"


Mit navn er Nils Chr. Stendalen, jeg har de sidste 18 år været leder og behandler på Behandlingscenter Tjele. På et tidligt tidspunkt i min karriere blev jeg optaget af meditation. Meditation giver rigtig god mening i forhold til at kunne fastholde et fokus og en balance i vores tilværelse som clean og ædru. Enhver afhængighed har fravær som konsekvens, ædruelighed og cleantime handler om nærvær her og nu og at kunne give slip. Meditation kan hjælpe dig og mig med at fastholde et her og nu og fastholde vores personlige balance og fokus. Jeg vil se frem til at møde dig den 9. april 2024!

Tilmelding:

Entreen er gratis (du er velkommen til at tage en ledsager med) – og der bydes på kaffe, te og lidt mundgodt. Tilmelding til ovenstående arrangement er KUN for medlemmer af Tjeles Venner - samt medlemmer, der er på "gratis prøveperiode". Klik her og bliv meldt ind i foreningen såfremt du ikke allerede er medlem.

Tilmelding til ovenstående arrangement foretages via mail til medlemsservice.tjelesvenner@gmail.com SENEST - d. 5/4-2024. Husk at skrive hvis du har en ledsager (partner, pårørende, ven, veninde med).

Har du spørgsmål eller andet, bedes du kontakte Susan Tonboe på telefon 23801557 eller via email her!

 

bottom of page