top of page
Udendørsspil

Forkælelses weekend ophold for forældre & børn

Tjeles Venner har nu den store glæde at kunne invitere børn mellem 6 og 14 år -sammen med 1-2 forældre / voksne fra familier, der har været ramt af afhængighed til en forkælelses– og livsglædeweekend den 10.-11. september 2022
 

Deltagelse samt weekendopholdet på Hotel Laugesens Have er gratis! Afholdelse af denne weekend er gjort mulig på baggrund af en meget flot bevilling på 200.000 kr., som Tjeles Venner har modtaget fra TrygFonden.

Der bliver i weekenden rig mulighed for at være sammen med andre ligestillede familier og børn. Der vil være en masse lege, kombineret med hygge, god mad og underholdning. I bliver som familie indlogeret på eget værelse.

 

Vi får bl.a. besøg af Sebastian Klein, hvor I vil blive tryllebundet, når Sebastian inviterer på levende dyr, dans, gøgl og håbløse tryllenumre. Tryllekunstner Jesper Grønkjær kommer også på besøg. Jespers trylleforestilling for børn og familier er et show i højt tempo. 30-40 hæsblæsende minutter, som kombinerer trylleri, klovneri, bugtaleri og ballondyr samt en vaskeægte levende hvid tryllekanin!

 

Alt dette foregår i weekenden den 10.-11. september 2022 på Hotel Laugesens Have, Knivsbækvej 13, 6920 Videbæk.
 

Invitation & program for weekend opholdet:

Udendørsspil

Hent/Download invitationen med program, information og tilmelding her:

Information & tilmelding:


Det er gratis at tilmelde max. 2 voksne og max. 3 børn pr. familie. Det er også tilladt at deltage som bedsteforældre med børnebørn. Børnene skal være i alderen 6-14 år.

 

I bliver indlogeret på eget værelse(r) – og hele opholdet er gratis.

 

Det er et krav, at du som ansøger er medlem af foreningen Tjeles Venner (du kan blive medlem her).

 

Da vi har begrænsede pladser og værelser, vil billetterne/pladserne blive fordelt efter foreningen Tjeles Venners vurdering af tilmeldingerne. Du vil få besked om, hvorvidt du har fået plads senest 2 uger efter tilmeldingsfristen er udløbet.

 

Tilmelding her – SENEST den 1. juli 2022:

Send din tilmelding til email: medlemsservice.tjelesvenner@gmail.com

 

Skriv hvor mange børn & voksne du gerne vil tilmelde – samt alder på børnene.

 

Såfremt du/I har spørgsmål kan du ringe til Kurt Elmegaard på telefon 4412 1013.

 

Vi glæder os til en fantastisk og magisk weekend sammen med jer.

 

Mange kærlige hilsener 
fra TJELES VENNER

 

programmet.png
bottom of page