coverbillede_facebook_edited.jpg

LIVE

 

Se fotos fra Radio Afhængig LIVE arrangement d. 5/4 - 2022 med Tjeles Venner hos Familiehuset Tjele i Kbh.

D. 5/4 - 2022 holdt RADIO AFHÆNGIG vores første "LIVE" udsendelse med publikum i Familiehuset Tjele i Kbh. Ca. 40 gæster var mødt frem til at deltage i optagelsen af udsendelsen. Planen var, at Pia Olsen Dyhr skulle have deltaget som gæst og fortalt om sin opvækst og alkoholisme i hendes familie.

Men Pia måtte desværre aflyse kort før udsendelsens start, grundet en vigtig partilederdebat i folketinget som trak ud. Og så måtte vi tænke om,- og tænke hurtigt mens publikum sad og ventede. Udsendelsen blev istedet til et interview med radio værterne Christian og Alexander om at være "ung i misbrugsbehandling".

De 2 værter er begge ludomaner, og var i midt 20-erne da de kom i døgnbehandling hos Behandlingscenter Tjele i 5 uger. Det blev til en samtale og udsendelse om blandt andet følgende emner:

- Ankomsten til behandlingscenteret?
- Hvad tænker ens venner?" - Og kan man stadigvæk have de samme venner?
- Afhængig, ung og identitet?
- Trin og lektier?
- Gruppeterapi med alkoholikere og stofmisbrugere?
- Forældre? Og kæresten?
- Ud af isolation og være social igen?
- Fremtid, skam og skyld?
- Hjem til en gæld?
- Genfinde bordtennis og det sunde "frikvarter" i ens liv
- Slukke for mobiltelefonen?
- Og meget mere...


Stor - stor tak til alle fremmødte og publikum for at være med til at gøre det til et godt arrangement, på trods af de ændrede planer.


Udsendelsen/podcasten kan høres d. 13/4 gratis her (hvor du også finder over 50 tidligere udsendelser).

Vil du med næste gang vi laver foredrag, kurser eller Radio Afhængig LIVE udsendelse som deltager eller publikum? Det foregår i Familiehuset Tjele i Kbh. Følg med på vores Facebook side her hvor invitationer slås op! 
 

Om Familiehuset Tjele
Et hus, med mange rum. Og et hus, der rummer alle...
 

Forside (final).png

Hent/Download brochure om Familiehuset Tjele her:

Familiehusets personale er uddannede familierådgivere, terapeuter og psykologer. Vi er selv pårørende til afhængige, eller vi har tidligere haft et misbrug. Det er din og din families tryghed og garanti for, at vi indgående kender til de problematikker, som du har mødt som pårørende til et afhængigt menneske eller som afhængig.

Lad Familiehuset Tjele hjælpe dig med de konsekvenser, som afhængigheden har haft – og få hjælp til at forstå og tale om afhængigheden på en ny måde. Vi kan hjælpe dig med at genfinde ro, tryghed og tillid – og vi kan hjælpe dig med konkrete redskaber til at håndtere din usikkerhed og magtesløshed.

Du behøver ikke at have været i behandling hos Behandingscenter Tjele før, for at benytte vores tilbud. Det er vores mål, at du – alene og sammen med dem du holder af - igen kan gribe livet med accept, glæde og håb for fremtiden.

Kontaktinformation:
Vester Voldgade 96, 4. sal 1552 København V Telefon 70204080 eller 21322919